10%

Cutie de colete Skatolo Parcel Box

ALUBOX ITALIA
2.543,00 RON 2.826,00 RON
Livrare gratuita
ALUBOX ITALIA
Cod produs - SKU 61SKATOLOGH
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

 • Cum primesc coletele chiar dacă nu sunt acasă?

  Te-ai gândit vreodată cât de convenabil ar fi să poți face cumpărături de pe internet în orice moment și în orice loc și să îți trimită coletele acasă fără a avea nevoie de prezența ta?

  Acum toate acestea sunt posibile datorită unei cutii inteligente de colete numită SKATOLO.

  Skatolo este o cutie electronică inteligentă pentru bagaje care colectează pachete pentru tine!

  Nu va mai trebui să-ți deranjezi vecinii, rudele sau prietenii cerându-le favoarea ridicării transporturilor pentru tine, dar poți primi coletele în cutia de colete SKATOLO într-un mod simplu și sigur.

  
  
 • cutie de colete
 • Cutie de acoperiș
 • Condominiu cu acoperiș

Ușă antiefracție cutie de colete SkatoloSkatolo ce materiale sunt folosite cm

dimensiunea cutiei pentru colete

Skatolo Parcel Box funcționează pe baterie, cu o durată minimă de doi ani și nu sunt necesare conexiuni electrice care ar fi greu de scos afară .Descărcând aplicația dedicată pentru Android și IoS, poți gestiona Roof Box -ul direct de pe smartphone-ul tău, care te va anunța dacă a fost efectuată o livrare.Efectuați o achiziție pe piața dvs. preferată și indicați SKATOLO ca locație de livrare la adresa dvs. de domiciliu și furnizați „codul de utilizator”.Curierul iti citeste codul de utilizator pe eticheta coletului si prin acesta reuseste sa deschida Roof Box si sa iti livreze coletul.Primiți notificarea livrării pe smartphone și ridicați-vă achiziția când vă întoarceți acasă.

Materiale Utilizate pentru Construcția Skatolo - Fișă Tehnică

Cutia electronică de colete Skatolo este echipată cu un corp și o ușă din tablă electrozincată vopsită cu pulberi pentru utilizare în exterior în gri antracit RAL 7016. În interior, ușa este echipată cu o carcasă de protecție în interiorul căreia se află toate circuitele electronice. și cartela de date SIM. Toate materialele utilizate pentru construcția Skatolo au fost testate pentru a rezista la apă, soare, frig, cu o gamă de rezistență de la 70 ° la - 30 °

Care sunt dimensiunile casetei de curierat Skatolo?

Skatolo este capabil să găzduiască aproape 80% din dimensiunile coletelor aflate în circulație, de fapt capacitatea sa maximă este de 36 x 52 x 28 cm.

Este Skatolo în siguranță?

Skatolo Parcel Box este foarte sigură, deoarece curierul are nevoie de codul tău de utilizator pentru a livra, dar pentru a ridica coletul ai nevoie și de parola pe care doar tu o cunoști!

In interior, usa este echipata cu o inchidere speciala antiefractie in 3 puncte care o face sigura.

De ce este această cutie unică?

 • Skatolo este unic deoarece spre deosebire de alte dulapuri existente deja pe piata, il poti instala la tine acasa, fara a fi nevoie sa mergi la un punct de colectare.
 • Este potrivit pentru a primi pachete de pe orice piață, site sau portal existent.
 • această cutie de curierat este, de asemenea, Multi-User și Multi-Password și, prin urmare, este posibil să-i partajați utilizarea, de exemplu într-un bloc de apartamente, menținând întotdeauna propria siguranță, deoarece este și livrare unică, dacă cutia este deja ocupată de un pachet. nu este posibilă efectuarea altor livrări.Skatolo este și modular, prin așezarea mai multor piese una lângă alta este capabil să gestioneze mulți utilizatori și servicii.