MAIL BOX PRODUCTION este o companie infiintata in 2012  ce are ca obiect de activitate principal cod CAEN 477 Comert cu amanuntul al altor bunuri, in magazine specializate, inscrisa la Registrul operatorilor intracomunitari (ROI).

Din Italia aduce cutii postale conform normei Europene pentru complexe  rezidentiale  din Romania.

Cutiile sunt confectionate din aluminiu cu design deosebit si elegant de o finete inegalabila de catre Alubox Bologna Italia . Majoritatea sunt  in  format  de  revista destinate atat  interiorului cladirilor cat  si exteriorului dupa caz.

Contactul se face datorita afisarii pe platforma de ecomerce internationala shopmania .

Accesand site www.mailboxproduction.com va informati in esenta , de calitatea produselor: afisaje de note, cutii, scrumiere metalice de inox, ghivece metalice  si tot ceea ce furnizorul Italian fabrica .

Livrarea este garantata la termen indicat si increderea este sporita de o existenta in piata furnizorilor de cutii postale in Romania inca din anul 2009.

Avand din 2009 pana in anul 2012 ca si punct de lucru magazinul de exponaj Metallotechnica  in strada Fainari nr. 7 sect.2 Bucuresti , apoi din 2012 pana la sfarsitul anului 2013 in sos/ Berceni nr. 96 cladirea B etajul 1( Monaco Towers ) compania a asigurat un portofoliu vast de clienti arhitecti, administratori de cladiri noi sau vechi, colaboratori in  alte domenii : securitatea valorilor, funizari de dulapuri metalice din Italia,aparatura de videointerfonie, producatori de yale magnetice sau seifuri,  furnizori de incuietori ,manipulatori de marfuri .

Este fixata in planul de afacere colaborarea pe multiple directii ce vine in sprijinul asociatiilor de locatari si a zonelor rezidentiale noi ,celor care nu poseda aparatura necesara, finisaje complete, dotari speciale sau  pur si simplu au nevoie de consultanta in asigurarea servicilor de furnizare a dotarilor pentru cladiri si birouri, de orice natura.

Solicitarile vor sosi pe adresa  email  mailboxproduction126@gmail.com si vor fi tratate cu maxima seriozitate de catre  dna Mariana Frinculescu avand calitatea de:  fondator / administrator / asociat unic al s.c MAIL BOX PRODUCTION s.r.l

Image

Imagini pentru monaco towers


email

 mailboxproduction126@gmail.com

+40 732 026 796