vodafone 0721.462.463  |  Video produse  |  Contacteaza-ne

Inregistrare  |  Acces cont  |  Istoric comenzi  |  Informatii si contracte  |  Preturi catalog

  
  
  
  

Despre noi

MAIL BOX PRODUCTION srl este o companie infiintata in 2012 iunie si aduce din import Bulgaria Sofia -Metallotechnica -seifuri si clasificatoare metalice antifoc si antiefractie .

S-a specializat in vanzarea de cutii postale conform normei Europene pentru toate complexele rezidentiale existente in orasele/judetele din Romania . Cutiile confectionate din aluminiu cu design deosebit si elegant de o finete inegalabila de catre Alubox Bologna Italia . Contactul se face datorita afisarii pe platforma de ecomerce internationala shopmania . Accesand site www.mailboxproduction.com va informati in esenta , de calitatea produselor precum: afisaj de note, cutii, scrumiere metalice de inox si tot ceea ce furnizorul Italian fabrica . Livrarea este garantata la termen indicat si increderea este sporita de o existenta in piata furnizorilor de cutii postale inca din anul 2009.

Avand din 2009 pana in anul 2012 ca si punct de lucru magazinul de exponaj in strada Fainari nr. 7 sect.2 Bucuresti iar apoi din 2012 pana la sfarsitul anului 2013 in sos Berceni nr. 96 cladirea B etajul 1( Monaco Mall )compania a asigurat un portofoliu vast de clienti arhitecti,administratori de cladiri noi sau vechi,colaboratori in multe alte domenii precum securitatea valorilor, funizori de dulapuri metalice din Italia,aparatura de videointerfonie,producatori de yale magnetice sau seifuri, furnizori de incuietori,manipulatori de marfuri de orice fel.

Este fixata in planul de afacere colaborarea pe multiple planuri ce vine in sprijinul asociatiilor de locatari si a zonelor rezidentiale noi ,celor care nu poseda aparatura necesara,finisaje complete, dotari speciale sau pur si simplu au nevoie de consultanta in asigurarea servicilor de furnizare a dotarilor pentru cladiri si birouri, de orice natura.


Orice solicitare va fi sosita pe adresa mailboxproduction126@gmail.com va fi tratata cu maxima seriozitate

de  Mariana Frinculescu administrator/asociat unic/director vanzari .

  
  


  

Filtreaza dupa brand

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?